Published On: Fri, Aug 11th, 2017

I duam turistët? Fqinjët tanë janë në hall me… (+18)

Para dy ditësh, gazeta e njohur amerikane NYTimes shkruante se Kroacia ka vendosur që të pranojë vetëm turistë që nuk sillen keq.

Ishujt që dikur ishin simbol i pushimeve të bukura dhe të qeta po kthehen ngadalë në vende të shfrenimit.

Jo vetëm Kroacia, por edhe fqinjët tanë në Greqi janë në pikën e hallit.

Ishulli i Korfuzit, dikur një ambient i dashur për familjarët, tani është përmbytur nga turistët e fiksuar pas pijeve dhe shfrenimit.

Dikur një parajsë për familjet, tani Korfuzi tërheq vetëm të rinjtë hedonistë.

Sipas Daily Mail, autoritetet kanë vendosur të nisin një aksion për t’i kthyer ishullit dinjitetin dhe qetësinë e munguar.