Published On: Wed, Jul 26th, 2017

Tashmë në treg, kondomë të gjashtë ekipeve të Premier League!

Një kompani franceze e kondomëve, ka lansuar në treg, gjashtë prej dizajneve më të reja, të pakove të tyre që përmbajnë logo të ekipeve të Premier Ligue.

Kompania Callvin, e cila vë pakot e parfumave dhe kondomëve, tashmë ka projektuar mbështjellësit e tyre në shenjat e Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester United, Manchester City dhe Tottenham.