Published On: Sat, May 27th, 2017

Video/Shpërthen anëtari i Këshillit Kombëtar të PD: Kush i hartoi listat e kandidatëve…

Lista zyrtare e kandidatëve të PD-së për deputet të Partisë Demokratike duket se ka shkaktuar pakënaqësi jo vetëm tek disa prej figurave të përjashtuara nga kandidimi, por edhe mes anëtarëve të forumeve të larta drejtuese të forcës kryesore në opozitës.

Por jo vetëm kaq, në rrjetet sociale, anëtarë dhe mbështetës të PD-së, shprehin qartazi jo dakordësinë e tyre me listën, edhe pse ajo mund të rezultojë një sukses në zgjedhjet e 25 Qershorit.

Por një reagim të veçantë duket se ka bërë aktori Julian Deda, anëtar i Këshillit kombëtar të PD-së.  Ai ngre pyetjen se kush i hartoi listat e kandidatëve për deputet, duke shprehur në këtë formë pakënaqësinë ose mosdakordësinë e tij.


Julian Deda dhe Bledian Koka kane nje pyetje… by news-al