Published On: Thu, Apr 20th, 2017

Studimi i fundit: Burrat me këtë madhësi të penisit u japin më shumë kënaqësi vajzave

Shkenca edhe njëherë ka thënë fjalën e saj kur është në pyetje seksi.

Ajo ka zbuluar se sa duhet të jetë madhësia e veçantë e penisit që femra të përjetojë më shumë orgasmë.

Hulumtuesit kanë pyetur gratë që kanë kryer marëdhënie seksuale për madhësinë e penisit për të përjetuar më shumë orgasmë gjatë seksit.

Gratë preferojnë një penis pak më të madh se mesatarja, në mënyrë që ato të përjetojnë një orgasmë, dhe pothuajse të gjitha nga këto gra nuk e kanë preferuar një penis më të madh se sa mesatarja sepse, siç kanë treguar ato është një madhësi që i lëndon ato.