Koha e duhur brenda ditës për të bërë seks -Albpress Daily News
Published On: Pre, Gus 11th, 2017

Koha e duhur brenda ditës për të bërë seks

Shpërndaj
Tags

Nëse keni kryer marrëdhënie seksuale në 07:30 të mëngjesit, atëherë keni bërë gjënë e duhur.

Sipas një studimi të kryer me një mijë njerëz të shëndetshëm dhe aktiv, del se dita më së miri mund të fillohet duke bërë seks, shkruan Indpendent.

Kjo parapëlqehet të bëhet seks në 07:30 të mëngjesit, apo më së largu 45 minuta, pasi t’i keni hapur sytë në agim.

Një përsëritje e vazhdueshme e këtij ‘aktiviteti’ ju bën të ndjeheni më mirë, për shkak të frymëmarrjes gjatë aktit.

Seksi liron endorfinën, çka ndikon në rënien e shtypjes së gjakut dhe vogëlimin e nivelit të stresit për tërë ditën.