Këto gjëra mos i harroni kur niseni për pushime -Albpress Daily News
Published On: Enj, Gus 3rd, 2017

Këto gjëra mos i harroni kur niseni për pushime

Paketimi i rrobave për pushimet e verës është një gjë shumë e rëndësishme: ju gjithmonë harroni diçka që ju duhet shumë, e madje kjo ua prish edhe pushimet.

Andaj më poshtë po ju sjellim një listë të gjërave që listohen si të domosdoshme në çantën tuaj të pushimeve.

Çorapet

Mbështjellës (Cover) për telefon

Pizhama

Pudrën e lëngshme, një ngjyrë më të errët se zakonisht

Karikuesi

Rroba që mbulojnë tërë trupin

Xhaketë për mbrojtje nga shiu

Bonbona me mentol

Paloma ose gel anti-bakterial

Laps dhe fletore

Qese plastike

Dhe mos harroni: Lërni hapësirë për suvenirë!