Kërkoni një bursë në SHBA, ja si mund të përfitoni -Albpress Daily News
Published On: Mar, Mar 13th, 2018

Kërkoni një bursë në SHBA, ja si mund të përfitoni

Shpërndaj
Tags

Ambasada amerikane në Tiranë shpall një konkurs të rëndësishëm.
Të gjithë profesionistëve në Shqipëri u bëhet thirrje të aplikojnë për bursë 42 ditore në SHBA.

Programi përkon me shkëmbimin e ideve nga profesionistë të 5 vendeve të Evropës dhe 19 udhëheqës amerikanë