Published On: Hën, Jan 8th, 2018

Keni kursime në Euro, monedha evropiane arrin shifra…

Shpërndaj
Tags

Gjatë ditës së sotme në tregun shqiptar monedha europiane ka pasur sërish luhatje.
Sot euro blihet me 133 lekë dhe shitet me 133.70 lekë.

Euro ka arritur sërish nivelet e para datës 10 dhjetor. Parashikojmë në muajin janar një euro pak të dobët kundrejt nivelit në 133.30 lekë mesatarisht.

Po ashtu dollari amerikan blihet sot me 110.50 lekë dhe shitet me 111.30 lekë.

Paundi britanik vazhdon të jetë në nivele të larta. Tregtohet ne blerje me 150 lekë dhe shitet me 151 lekë.