Keni ende një "Nokia 3310"? Mund të fitoni deri në 2000 euro -Albpress Daily News
Published On: Mar, Mar 27th, 2018

Keni ende një “Nokia 3310”? Mund të fitoni deri në 2000 euro

Shpërndaj
Tags

Nëse keni ende një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër në shtëpi mund të mërrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.
I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro. Por nuk mabron këtu.

Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro.

Mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë. 600 euro kushton një walkman i Sony. Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.