Ja personi që “ndjek” në Instagram Edi Rama (Foto) -Albpress Daily News
Published On: Hën, Gus 14th, 2017

Ja personi që “ndjek” në Instagram Edi Rama (Foto)

Gjithkush është në dijeni të faktit se Kryeministri Edi Rama është një përdorues i rregullt i rrjeteve sociale, madje aq i “zelltë” saqë opsionin për të postuar video LIVE ne Facebook e ka kthyër në një televizion të cilin e ka pagëzuar me emrin e tij (ERTV).
Por të pakta janë rastet kur kryeministri është “prezantuar” nëpërmjet rrjetit social Instagram. Pavarësisht se kreu i qeverisë shqiptare ndiqet nga plot 131 mijë persona në këtë rrjet shumë të dashur për të rinjtë, Edi Rama vetë nuk ndjek thuajse asnjë person.

Për të qenë më të saktë, asnjë shqiptar që ka instagram. Janë vetëm dy personat që Rama i ka bërë “Folloë” në Instagram… një Japonez dhe një faqe e njohur botërisht për arkitekturën. (Në fakt për të qenë teknikë, Rama ndjek vetëm një person, pasi tjetra është thjesht një faqe interneti).

Yohji Yamamoto është një stilist i famshëm japonez i moshës 73 vjeçare i cili njihet për modën dhe stilin e tij avantgard.