Published On: Hën, Shk 5th, 2018

INTERVISTA/ Edi Rama thotë se paraja nuk është asgjë për të

Share This
Tags

Edi Rama iu përgjigj disa pyetjeve të Prive në rubrikën “60 sekonda” në lidhje me paratë, femrat, frikërat e tij më të mëdha apo detajeve nga jeta private.

I pyetur se çfarë ishin lekët për të, Rama u përgjigj shkurt “asgjë”.

Nga deklarata e pasurisë së Edi Ramës të ardhurat kryesore të tij vijnë nga shitja e pikturave dhe jo nga rroga si kryeministër.

Në deklaratën e pasurisë për vitin 2017 vihet re se personi që fiton më shumë se pjesa tjetër e familjes, është zonja Linda Rama. Ajo ka deklaruar të ardhura nga paga, honorare, të ardhura nga qiraja e një apartamenti banimi dhe të ardhura nga interesat bankare. Të ardhurat nga paga e kryeministrit janë 2 021 748 lekë.

Të ardhurat e Edi Ramës:

Të ardhura neto nga paga dhe shpërblime, 2 021 748 lekë.

Të ardhura nga honorare, 204 000 lekë

Të ardhura neto nga krijimtari dhe shitje punë artistike, 1 285 665 lekë.