Ik Ik Ik, ja si e përzënë nga Kuvendi Edi Ramën… -Albpress Daily News
Published On: Enj, Maj 31st, 2018

Ik Ik Ik, ja si e përzënë nga Kuvendi Edi Ramën…

Ik Ik Ik, ishin thirrjet e deputetëve të opozitës ndaj Kryeministrit Edi Rama, ndërsa Gramoz Ruçi, njoftoi mbylljen e seancës parlamentare, ku në kushte aspak normale, u miratuan pr/ligjet e përfshira në rendin e ditës.

Rama nuk kapreferuar të flasë në seancë, ndërsa në mënyrë rrufe dhe pa diskutime janë miratuar pr/ligjet. Brenda pak minutash, Ruçi njoftoi mbylljen e seancës, ndërsa Rama u ngrit nga vendi ku qëndron zakonisht nën thirrjet e deputetëve të opozitës.