Facebook do të transmetojë live ndeshjet e kampionatit... -Albpress Daily News
Published On: Enj, Kor 5th, 2018

Facebook do të transmetojë live ndeshjet e kampionatit…

Teknologjia duket se sa vjen edhe futet më shumë në botën e futbollit. Çdo ditë po krijohen metoda të reja. Risia më e fundit është futja e rrjetit social “Facebook” në rrjetin e transmetimi “live” të ndeshjeve. Tashmë konkurrenca do të shtohet pasi ky rrjet social do të transmetojë kampionatin anglez.

Futja e “facebook” në rrjetin e transmetimit do tu shkaktojëtelevizioneve një dëm të madh. Shikueshmëria e tyre do të ulet dhe në këtë mënyrë do të uleshin edhe fitimet e tyre.

Shkruaj nje koment

avatar
  Subscribe  
Notify of