Edward Snowden ka informacion qe mund te rrezoje Qeverine Hije -Albpress Daily News
Published On: Mar, Mar 13th, 2018

Edward Snowden ka informacion qe mund te rrezoje Qeverine Hije

Shpërndaj
Tags

Një raportim i ri nga kanali i YouTube, X22 Report, pretendon se “Qeveria në hije” mund të dojë nxjerrësin e sekreteve të NSA, Edward Snowden. Duket se Snowden mund të ketë informacion që do t’a rrëzonte atë.

Dave nga X22 Report fillon duke deklaruar qartë: gjigandët e teknologjisë si YouTube kanë zhvedosur kanalet e lajmeve që nuk përputhen me linjën e qeverisë në hije të tiranisë. Por ai thotë që të kërkojnë nga njerëzit të depozitojnë rezervat, pasi Billioni i të Drejtave të Internetit (IBOR) bëhet më i pranuar (rregullimi i gjigantëve të teknologjisë për të ndaluar censurën). Sepse që kur liria është fjala që lejohet sërish në internet, të gjitha informacionet mund të dalin dhe Snowden mund të ketë më shumë që do të dëmtojë Qeverine ne Hije (Deep State).

Christopher Steele, që ishte përgjegjës për dosjen famëkeqe të Trump, ishte i lidhur me agentin e dyshiftë rus dhe ish spiun që u helmua së bashku me vajzë e tij, me një agjent nervash (Qeveria britanike po fajëson Mokën për tentativë vrasje, apo për “punë të lagura” sikurse e tha Dave).

Dave tha gjithashtu se media nuk ka as idenë më të vogël se çfarë të bëjë me lajmin që Donald Trump ka arritur në Korenë e Veriut, në përpjekje për të diskutuar denuklearizimin. Por Trump vazhdon të anashkalojë qeverinë në hije dhe mediat kryesore.

“Mediat nuk dinë se ç’të bëjnë me të gjithë këtë. Ato janë aty, duke thënë se ‘Trump është një i çmendur, ai do të na çojë në luftë. Trump është një i çmendur, këto bissedime të paqes do të na sjellin luftën’. Ata në të vërtetë nuk duan të pranojnë që mund të kemi paqe me Korenë e Veriut, sepse kjo nuk është pjesë e axhendës së tyre. Axhenda e tyre është që të shkojmë në luftë. Kjo është se çfarë duan. Ajo ç’ka media nuk di është që Trump është takuar tashmë me Kim Jong-Un. Takimi tashmë është zhvilluar. Marrëveshja pothuajse është vendosur. Çdo gjë pothuajse është bërë. Si e dimë ne këtë? Trump ishte në Kinë në Qytetin e Ndaluar (Forbidden City). U takua me Kim Jong-Un këtu; me Kinën, Rusinë dhe të tjerët. Është rënë dakort tashmë se Koreja e Veriut do të çarmatoset dhe do të diskutojë ribashkimin”.

Por një nga zbulimet më të mëdha është rreth Snowden. “Operativët e CIA duan Snowden”, thotë Dave.
“Ata e dinë se ku është Snowden…nëse në të vërtetë do të donin t’a arrestonin atë, ata mund të shkonin dhe t’a merrnin …Përse janë kllounët, agjencitë e inteligjencës së CIA pas Snowden? Mirë, me sa duket, unë mendoj që ai ka evidenca mbi qeverinë hije; individë të caktuar brenda saj. Dhe ndoshta informacion mbi sulmin e 9/11. Ata thonë që ndodhet dhe me një mundesi prej 85% që Snowden te kete video për Hillary Rodham Clinton, video të papërpunuara. Dhe njerëzit po spekulojnë që në këtë video është Hillary në një aferë seksuale me një fëmijë”.

Ka shumë spekulim në këtë raportim, por është e rëndësishme të shikojmë gjerat nga një alternativë ndryshe. Ne nuk mund të verifikojmë që Trump ka bërë tashmë një marrëveshje me Kim Jong-Un, apo nuk mund të verifikojmë çfarë informacioni nuk ka bërë ende publik Snowden.
Por ajo për të cilën biem dakort me Dave është: “Ne jemi gënjyer gjithë këtë kohë dhe ata akoma na gënjejnë”.