Published On: Enj, Gus 3rd, 2017

Disa zona të Tiranës do të jenë sot pa drita

​OSHEE njofton se sot nga ora 13:30 deri në orën 16:00 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.
Nderpreja do te jete në rrugët “Gjikë Kuqali”, ‘Medar Shtylla’ dhe ‘Grigor Heba’ në kryeqytet.

Mësohet se ndërprerjet e energjisë elektrike ndërmerren pasi po kryhen punime në kabinën pranë stadiumit ‘Dinamo’.