Dekonspiruan operacionet në Elbasan, Xhafaj padit prokurorë e policë -Albpress Daily News
Published On: Enj, Jan 25th, 2018

Dekonspiruan operacionet në Elbasan, Xhafaj padit prokurorë e policë

Prokuroria e Tiranës nis hetimet pas kallëzimit të ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafa. Kallëzimi i Xhafës për dekonspirim operacionesh nga Prokuror të Krimeve të Rënda dhe Prokuror të Elbasanit.
Kallëzimi i Xhafës edhe ndaj gjyqtarëve e oficerë të SHshcbas. Report tv siguron ekskluzivisht kallezimin penal te depozituar nga xhafa me poste disa jave me pare. Sipas kallezimit te ministrit xhafa keto dekonspirime kane ndikuar dhe ne mos arrestimin e ish-drejtuesve te policis te perfshirë ne kultivimin e droges.

Ne kallezimin e siguruar nga Report Tv ministri Xhafa kerkon hetimin e te gjithe atyre qe kane patur dijeni per urdher arrsstin ndaj Jaerd Celes. Xhafa kerkon dhe hetim per zyrtare te prokurorise qe kane publikiar te dhena hetimi.

Sipas kallezimit të Xhafës Prokuroria Elbasan ka nxjerrë ne media akteserete te komunikimit mes drejt se polxis se shtetit dhe prokuria e rrethit gjyqësor Elbasan. (shqiptarja.com)