Dalin pamje me pullë të kuqe, gratë shqiptare djegin Club-et për 8 Mars -Albpress Daily News
Published On: Sht, Mar 10th, 2018

Dalin pamje me pullë të kuqe, gratë shqiptare djegin Club-et për 8 Mars

Shpërndaj
Tags

y​ Edhe këtë 8 mars një pjesë e mirë e grave shqiptare nuk e harruan ‘traditën’ e harbimit nëpër clube.
Dy ditë pas festës dedikuar femrave kanë qarkulluar disa pamje pikante ku tregojnë se i kanë shijuar në maksimum striptistë që ishin totalish në funksion të femrave.

E kush e ksihte në plan të protestonte edhe këtë vit, ashtu siç ndodh në shumë vende të botës. Gratë shqiptare kanë lënë burrat në shtëpi dhe janë ‘lëshuar pa duar’.