Category Business Archives -Albpress Daily News

Taksat që do të paguajnë bizneset me xhiro 2 deri në 5 milionë lekë pas hyrjes në TVSH

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, nëpërmjet rubrikës së këshillimit, ka informuar tatimpaguesit me të drejtat dhe detyrimet e kategorisë së tatimpaguesve: “Person Fizik me xhiro 2 deri në 5 milionë lekë”. Person Fizik, quhet një individ i cili kërkon të ushtrojë një aktivitet tregtar të pavarur dhe është i vetëpunësuar, More...

by Albpress News | Published 3 ditë ago
By Albpress News On E shtunë, Shtator 15th, 2018
0 Comments

Air Albania, ja disa detaje teknike dhe krahasimi me Sun Express

Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil Krislen Keri, përmes një postimi në rrjet, ka dhënë disa detaje teknike mbi kompaninë e re Air Albania. Ai shkruan se kompani e ngjashme e suksesshme është Sun More...

By Albpress News On E shtunë, Shtator 15th, 2018
0 Comments

Dokument/ Ja cili avion u nis nga Rinasi mengjesin e sotem, ku eshte Air Albania…

Deputeti demokrat Endri Hasa ka vijuar te publikoje dokumente, qe sipas tij, tregojne se kompania ajrore Air Albania nuk ekziston, megjithese nga Kryeministri Edi Rama sot u njoftua fluturimi i pare i saj drejt More...

By Albpress News On E premte, Shtator 14th, 2018
0 Comments

VIDEO/ Air Albania merr jetë, Rama falenderon Erdogan…

Sot merr jetë një ëndërr, e cila do të jetë shumë e gjatë. Kështu deklaroi Kryeministri Edi Rama nga aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza” në Tiranë, ku u ul avioni i parë i kompanisë More...

By Albpress News On E premte, Shtator 14th, 2018
0 Comments

Pijet energjike, ja çfarë parashikon pr/ligji që synon ndalimin …

Kuvendi pritet të shqyrtojë një projektligj që propozon ndalimin e tregtimit të pijeve energjike dhe disa kategorive të pijeve të gazuara te personat në moshën 18 vjeç. Nisma parashikon edhe penalizimin More...

By Albpress News On E premte, Shtator 14th, 2018
0 Comments

Tatimpaguesit, ja si mund të mësojnë direkt detyrimet e papaguara

Tatimpaguesve, që nga muaji prill i këtij viti, iu është krijuar mundësia të njohin në kohë reale çdo detyrim të papaguar që mund të kenë. Ky është një shërbim që ofrohet nga Qendra e Thirrjeve More...

By Albpress News On E mërkurë, Shtator 12th, 2018
0 Comments

Air Albania, qeveria miraton marrëveshjen mes 3 ortakëve

Qeveria ka miratuar në mbledhjen e saj të fundit marrëveshjen mes tre ortakëve të shoqërisë “Air Albania”. Marrveshja është lidhur mes Albcontrol që është autoriteti shtetëror që përfaqëson shtetin More...

By Albpress News On E hënë, Shtator 10th, 2018
0 Comments

Nga 1 janari 2019, lojrat e fatit larg zonave të banuara/ Edhe sallonet sportive…

Komisioni për Ekonominë dhe Financat diskutoi sot dekretin e presidentit të Republikës Për kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit nr. 39/2018 “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 8438, datë More...

By Albpress News On E premte, Shtator 7th, 2018
0 Comments

Personat juridikë nga 0 në 2 mln lekë, ja sa taksa duhet të paguani

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve me mbështetjen e Bankës për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) po ndërmerr një fushatë të gjerë informimi për tatimpaguesit. Platforma e Informimit ofron informacion të More...

By Albpress News On E shtunë, Shtator 1st, 2018
0 Comments

Bizneset në Shqipëri, të gjithë në shitje

Banka, hotele, spitale, industri përpunuese, telekomunikacione, lista e sektorëve ku bizneset janë në shitje është e gjatë. Tregjet shqiptare janë përfshirë dy vitet e fundit nga një ofertë jo e zakontë More...