Caktohet Komisioni qe do të numërojë votat, ja kush janë tre delegatët e zgjedhur në Asamble… -Albpress Daily News
Published On: Mër, Shk 7th, 2018

Caktohet Komisioni qe do të numërojë votat, ja kush janë tre delegatët e zgjedhur në Asamble…

Shpërndaj
Tags

Është caktuar komisioni i verifikimit të zgjedhjeve dhe numërimit të votave. Ky komision do të përbëhet nga 3 anëtarë:

Julian Çota (Përfaqësues i Domosdovës)

Iljaz Haxhiraj

Kastriot Guraj (i propozuar nga Fatos Tushe)

Ky komision do të numërojë votat për presidentin e FSHF-së dhe për anëtarë të komitetit ekezekutiv.