Asambleja e FSHF/ Duka dhe Fino në balotazh. Ja sa vota duhen për t’u shpallur fitues -Albpress Daily News
Published On: Mër, Shk 7th, 2018

Asambleja e FSHF/ Duka dhe Fino në balotazh. Ja sa vota duhen për t’u shpallur fitues

Shpërndaj
Tags

Futbolli shqiptar zgjedh sot nga Durrësi drejtuesin e ri për 4 vitet e ardhshme si dhe anëtarët e rinj të Komitetit Ekzekutiv.

Ne perfundim te raundit te pare, tashme nje prej dy kandidateve i duhen vetem 33 vota per tu shpallur fitues.

Ne perfundim te raundit te pare te numerimit, asnje nga kandidatet nuk e ka arritur 2/3 e votave te nevojshme per t’u shpallur fitues.

Rezultati i raundit te parë:

Agron Duka 39 vota

Bashkim Fino 22 vota

Shpetim Hala 0 vota

4 vota te pavlefshme