Anglia-vendi ku jeton Mbretëresha, Ballkani-Cfareee? Ja si e njohin amerikanet Europen... -Albpress Daily News
Published On: Mar, Jan 23rd, 2018

Anglia-vendi ku jeton Mbretëresha, Ballkani-Cfareee? Ja si e njohin amerikanet Europen…

Shpërndaj
Tags

Anglia për shumicën e amerikanëve është vendi ku jeton mbretëresha, ndërkohë që Ballkanin shumë pak e njohin. Buzzfeed testoi në një farë mënyre njohuritë gjeografike të amerikaëve, duke u kërkuar atyre të hkruanin emrat e vendeve në hartën e Europës. Fatkeqësisht, ata nuk ia dolën mbanë të mertonin saktësisht vendet evropiane, por nga ana tjetër shumë prej përgjigjeve të tyre ishte me të vërtetë…. Fantastike.

Por me sa duket amerikanët nuk duhen gjykuar dhe aq, pasi Buzzfeed postoi një anketim të ngjashëm mbi njohuritë e britanikëve mbi SHBA. Dhe rezultati ishte i ngjashëm.

Për më shumë shikoni fotot: